O nama

O nama

Centar za mlade mjesto je za edukacije, druženje, neformalno obrazovanje i profesionalnu orijentaciju mladih iz Općine Čapljina.

Centar za mlade produkt je truda i rada nas mladih koji smo prostoriju renovirali, adaptirali, opremili i doveli u život kroz projekt “Korak”. Da je ovo jako značajan “Korak” govori i činjenica da je inicijativa koju smo pokrenuli nakon realiziranog Dijaloga u zajednici naišla na ogromnu podršku zajednice, a posebno Gradske Uprave.

Kao zajednica i društvo odgovorni smo da zajedno rastemo, educiramo se i potičemo jedne druge da budemo odgovorniji i bolji prijatelji, učenici, djeca i građani.

Ovim Centrom, to nam je omogućeno jer smo kroz IOM projekt, i veliku podršku Gradske uprave Čapljina dobili prostor u kojem ćemo svoja znanja i vještine dijeliti s drugim mladima, od njih učiti i zajedno stvarati nove uspješne priče.

| Inicijativa “Korak” dio je projekta “Podrška mladima u lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini” kojeg financijski podržava Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a implementira Međunarodna organizacija za migracije IOM Bosna i Hercegovina.

Podjelite ovu objavu putem