Privatnost i sigurnost

Privatnost i sigurnost

Privatnost i sigurnost

Bajtbox pravila o privatnosti

1.

centarzamladecapljina.eu prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje.
Smatrat ćemo da daljnje korištenje centarzamladecapljina.eu predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2.

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali.
Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Bajtbox će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3.

Komentiranje članaka je trenutno onemogućeno te će biti pušteno u rad u skorije vrijeme, upotrebljavati će se neki od vanjskih pluginova.

4.

Centarzamladecapljina.eu poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.
Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Centarzamladecapljina.eu, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na [email protected]

Podjelite ovu objavu putem