October 22, 2024
Edukacije Novosti

Objava rezultata: Igre na sreću od Federalnog ministarstva obrta i razvoja za 2024. godinu

  • October 21, 2024
  • 0

Udruga “Centar za mlade Čapljina” uspješno je prijavila projekt pod nazivom “Dizajn i izrada prilagođenih oblika uz pomoć AutoCAD programa i 3D printera” kod Federalnog ministarstva obrta i

Objava rezultata: Igre na sreću od Federalnog ministarstva obrta i razvoja za 2024. godinu

Udruga “Centar za mlade Čapljina” uspješno je prijavila projekt pod nazivom “Dizajn i izrada prilagođenih oblika uz pomoć AutoCAD programa i 3D printera” kod Federalnog ministarstva obrta i razvoja u sklopu sredstava od igara na sreću za 2024. godinu. Projekt je ocijenjen kao inovativan i vrijedan doprinosa obrazovanju i osnaživanju mladih u lokalnoj zajednici, te su dodijeljena sredstva u visini od 7.768,00 KM.

U sklopu ovog projekta, polaznicima će biti pružena jedinstvena prilika da steknu praktična znanja i vještine u korištenju AutoCAD softvera za kreiranje dizajna te izradu fizičkih modela uz pomoć 3D printera. Ova radionica namijenjena je svim mladima koji žele unaprijediti svoje tehničke i kreativne sposobnosti, a provedba projekta započet će u nadolazećim mjesecima.

Poziv za prijave na radionice uskoro će biti objavljen, te pozivamo sve zainteresirane da prate daljnje informacije i iskoriste priliku za sudjelovanje u ovom projektu koji doprinosi osobnom i profesionalnom razvoju mladih u Čapljini.

Rezultate i ostale korisnike možete pogledati na linku ispod:
Javno dostupne informacije

Podjelite ovu objavu putem