4. Čapljinska biciklijada – PODCAST

4. Čapljinska biciklijada – PODCAST

U Čapljini se 10.4.2023.god održala četvrta Čapljinska biciklijada, u suradnji s BK Čapljina koji djeluje na području grada Čapljine već četvrtu godinu za redom.
Danas smo imali priliku biti dio atmosfere s pripadnicima BK Čapljina koji su organizirali ovu manifestaciju, gdje se okupilo oko 100 biciklista iz cijele Hercegovine. Osim BK Čapljina, tu su bili prisutni i BK Ljubuški, BK Posušje, njihove kolege iz Mostara i Metkovića.

U kratkom intrervju s Vedranom Pažuljem, otkrio nam je neke planove, buduće događaje te objasnio ukratko djelovanje BK Čapljine.
BK Čapljina kao što smo već prije naveli djeluje na području grada već četvrtu godinu za redom, te se broj članova širi kako nam je gosp. Vedran rekao počeli su s 4-5 ljudi danas se broja kreće oko 50-60 pripadnika.

Tu treba istaći i kako se BK Čapljina priprema za razna natjecanja, ona na nivou BIH tj. Premier lige BiH. Važno je istaći da BK Čapljina ima zapažen rezultat te da se tokom djelovanja ovih godina njihovi uspjesi samo nadovezuju, što je odličan indikator i pokazatelj da su njihov trud i predanost radu opaženi te da se rezultati polučuju iz sezone u sezonu.

Bitno je naglasiti kako je današnja bicklijada imala za cilj na svojevrstan način obilježiti djelovanje u gradu, kako nam je gosp. Vedran rekao, današnja ruta je bila Čapljina-Tresana-Hutovo-Čapljina.

Kako su nam rekli iz BK Čapljina dodjeljene su i nagrade na kraju odvežene rute, gdje su najmlađi članovi poglavito oni koji su se tek sada priključili ili im je ovo bilo prvo sudjelovanje nagrađeni poklonima.

Razgovarali smo i s predsjednikom Mirkom Lugurić BK Ljubuški koji nam je također otkrio sveobuhvatnu suradnju s BK Čapljina te kako je taj sport i u Ljubuškom u ekspanziji.

Generalni sponzor današnje događaja je grad Čapljina, te Lasta iz Čapljine.

Galerija fotografija:

Podjelite ovu objavu putem