CBCC 2023: Konferencija o digitalnim nomadima i coworking prostorima se vraća i ove godine

CBCC 2023: Konferencija o digitalnim nomadima i coworking prostorima se vraća i ove godine

Regija ponovno postaje središte razgovora o digitalnim nomadima i coworking prostorima zahvaljujući Cross Border Coworking Conference koja će se održati u Nikšiću od ponedjeljka, 9.10. do srijede, 11.10.2023. godine.

Ova trodnevna konferencija, koju po treći put organiziraju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park, ovaj put u suorganizaciji s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, namijenjena je digitalnim nomadima, coworking menadžerima, poduzetnicima i freelancerima, ali i turističkim djelatnicima te svim donositeljima odluka u regiji koji igraju ključnu ulogu u stvaranju atraktivne ponude za digitalne nomade.

Najbolje od svega? Sudjelovanje na konferenciji je i ove godine besplatno!

CBCC konferencija sudionicima će pružiti priliku upoznati najnovije trendove te saznati ključne korake koje regije trebaju poduzeti kako bi iskoristile potencijal koji donosi dolazak i rad digitalnih nomada. Regionalni i svjetski stručnjaci popet će se na pozornicu kako bi kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija podijelili svoja iskustva. Sudionici će se upoznati i s globalnim trendom koji su prepoznale vodeće svjetske države te prilagodile svoju ponudu strateškim pristupom kako bi privukle digitalne nomade.

Konferencija će se dotaknuti i aktualnih tema poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, osobnog brandinga te rada na daljinu. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za usavršavanje, umrežavanje i inspiraciju. Označite datum u svom kalendaru i pripremite se za događaj koji će vam donijeti ključne uvide u najnovije trendove u svijetu digitalnih nomada. Prijave će biti uskoro otvorene! Pratite stranice organizatora kako biste osigurali mjesto na konferenciji.

STRANICE ZA PRIJAVU

Podjelite ovu objavu putem