Chem Club – “Mostar STEAM Team” programa!

Chem Club – “Mostar STEAM Team” programa!

Pridružite nam se na “Chem Club” praktičnim i zabavnim radionicama iz oblasti hemije u okviru besplatnog “Mostar STEAM Team” programa!

✍️ PRIJAVE primamo do 10. 04. 2023. do 17:30 h putem formulara:

U saradnji s magistricom hemije, uvaženom profesoricom Amirom Džeko, održat ćemo tri interesantne radionice u prostorijama Američkog kutka Mostar s početkom u 17:30 h:

💡Jesi li ti provodnik? (utorak, 11. 4. 2023.)

🤳 Hemija u mojoj ruci (petak, 14. 4. 2023.)

🔋 Zeus u mom džepu (utorak, 18. 4. 2023.)

Kroz prvi “Chem Club” ciklus od 3 radionice, polaznici/e će – na opušten i zabavan način – upoznati se s materijalima, njihovim osobinama, provodničkim sposobnostima, primjeni, položaju atoma njihovih elemenata u PSE, te će se naučiti pravilnom korištenju PSE.

❗️Broj mjesta na ovoj besplatnoj radionici je ograničen, pa savjetujemo da požurite s prijavama i osigurate svoje mjesto. Sve osobe, a posebno u dobi od 15 do 35 godina, su dobrodošle – predznanje nije potrebno, ali je potrebna znatiželja i zainteresovanost za učenje o ovoj temi.

Podrazumijeva se da bi učenici/e određenih srednjih škola i studenti/ce fakulteta gdje je izražena važnost hemije mogli imati najviše koristi od ovog niza radionica, ali to nije preduslov za učešće. Sve zainteresovane osobe su dobrodošle.

📧 Prijavljenim osobama bit će putem e-maila poslana potvrda učešća pa stoga molimo da obratite pažnju da unesete tačnu e-mail adresu.

Više informacija dostupno je u opisu događaja i formulara.

#mostarsteamteam#chemclub#chemistry#hemija#kemija#knowledge#STEM#STEAM#empowerment#emergingvoices#education#americancornermostar#americancornersbih#mostar#USAinBiH

Podjelite ovu objavu putem