Instagram Threads alternativa Twitteru ili što je zapravo to?

Instagram Threads alternativa Twitteru ili što je zapravo to?

Instagram Threads su privukli veliki broj korisnika – 10 milijuna aplikacija u samo sedam sati, kako je Mark Zuckerberg najavio.

Međutim, ova usluga, kojoj je za pristup potreban Instagram račun, uključuje zanimljiv uvjet: brisanje Threads profila automatski rezultira brisanjem povezanog Instagram računa.

U dodatnom dokumentu o privatnosti, Meta objašnjava: “Možete deaktivirati Threads profil u bilo kojem trenutku, ali on se može izbrisati samo brisanjem vašeg Instagram računa.” Prema tvrtki, razlog za ovu praksu je taj što je Threads profil dio korisničkog Instagram računa. Mnogi korisnici bili su iznenađeni kad su to otkrili.

Instagram, popularna platforma za dijeljenje fotografija s više od 2 milijarde korisnika, pokrenula je Threads za korisnike u više od 100 zemalja. Ova se aplikacija brzo pokazala kao najpoželjnija alternativa Twitteru do sada.

Mnogi veliki brendovi, uključujući Netflix, Amazon, NFL i Pepsi, podržali su Threads tako što su se prijavili za aplikaciju. Međutim, nekoliko velikih imena, kao što su Google, Apple, Goldman Sachs, Morgan Stanley i Disney, ostala su misteriozno odsutna, barem u trenutku pisanja ovog teksta.

Aplikacije možete preuzeti za vaš Android i IOS uređaj na slijedećim linkovima:

MOŽETE NAS ZAPRATITI NA THREADSU:
Upotrebljavam aplikaciju Threads kao @centarzamladecapljina. Instalirajte aplikaciju kako biste pratili moje razgovore i odgovore.

https://www.threads.net/@centarzamladecapljina

ANDROID:;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.barcelona&hl=hr&gl=US

IOS:
https://apps.apple.com/us/app/threads-an-instagram-app/id6446901002

Podjelite ovu objavu putem