OGLAS ZA POSAO Čapljina – ANKETAR u CREDI

OGLAS ZA POSAO Čapljina – ANKETAR u CREDI

U potrazi smo za osobama koje žele obavljati terenska i/ili telefonska anketiranja na području cijele Bosne i Hercegovine. Posao je dinamičan, a radno vrijeme fleksibilno. Isplate honorara su redovne, te nakon uspješno obavljenog posla pružamo mogućnost novog angažmana. Svim anketarima nudimo program obuke, te posao mogu obavljati osobe različitih profila.

Obuka anketara podrazumijeva upoznavanje sa radom CREDI centra kao i ciljevima istraživanja na kojem je osoba angažovana kao anketar. Anketare obučavamo da se samostalno i na pravilan način služe opremom i alatima za prikupljanje podataka. Na obuci anketari imaju priliku da se na praktičan način, kroz simulaciju, upoznaju sa konceptom ankete i vrstama pitanja kako bi im proces anketiranja bio što jednostavniji.

Ako želite da se upoznate sa dinamičnim područjem različitih istraživanja, a uz to sebi osigurate dodatnu zaradu, onda je ovaj posao za Vas.

Od Vas očekujemo odgovornost, motiviranost, spremnost za rad i poštivanje određenih vremenskih rokova,  komunikativnost, ljubaznost kao i osnovnu informatičku pismenost. Vozačka dozvola B kategorije je poželjna, ali nije uvjet.

Ukoliko želite angažman u našem odjelu za prikupljanje primarnih podataka, molimo da nas kontaktirate na e-mail: [email protected].

Za prijavu za otvrenu poziciju anketara molimo da popunite formu u nastavku, a nakon registracije dobit ćete instrukcije o daljim koracima.

SVE INFORMACIJE NA LINKU

Podjelite ovu objavu putem