Sesija s Vijećem mladih FBiH

Sesija s Vijećem mladih FBiH

Dana 14.travnja.2023.god prisustvovali smo jednoj sesiji u „Student hotel Mostar“ gdje smo se susreli s pripadnicima Vijeća mladih Federacije BiH te mladima iz Zapadnohercegovačke županije.
Izrazito nam je drago što smo dobili ovaj poziv, te možemo reći izrazito zadovoljstvo da smo imali priliku prezentirati naš projekt „Centar za mlade Čapljina“ gdje naravno smo imali priliku razgovarati s mladim iz Zapadnohercegovačke županije koji su se okupili kao društvo, te im objasnili i rekli naše stavove te sve ono s čim smo se direktno susreli prilikom podizanja i izgradnje CZM-a u Čapljini.


Današnjem sastanku su prisustvovali Marko i Zoran ispred udruge CZM Čapljina, na poziv kordinatorice Amile i Berine koje su nas ugostile i dale nam priliku da razgovaramo s mladima i podjelimo naše stavove i ideje.
Mladim iz Zapadnohercegovačke županije želimo sreću u budućim projektima, a poglavito u realizaciji. Za sve nas mogu kontaktirati na naš mail, sve informacije i bilo koju pomoć ([email protected]).


Nadamo se da će ovakvih sesija u budućnosti biti puno više, te da ćemo se kao društvo više razvijati otvarati, izrazili smo također spremnost da se slična sesija dogodi i u Čapljini.

Gdje bi CZM Čapljina bio domaćin, što vidimo kao izrazitu čast da možemo ugostiti, razgovarati i davati ideje za razvoj jedne prema drugima.

Nastojmo kao zajednica rasti, razvijati se i pomagati jedni drugima!

Podjelite ovu objavu putem