Što OpenAI kaže o Centru za mlade Čapljina?

Što OpenAI kaže o Centru za mlade Čapljina?

Danas smo imali priliku da provjerimo što već sada svjetski poznata umjetna inteligencija kaže o nama, naime sve učestalije u našoj bližoj sredini ljudi se susreću s umjetnom inteligencijom. No ovo nije tema koliko, je ona opasna ili “dobra” za uljudbu općenito no danas smo iskoristili priliku da provjerimo kako sve učestalije, i opetovanije čujemo kako je sposobna napisati esej iz hrvatskog jezika, kako je u mogućnosti napisati pjesmu kao kompozitor danas smo joj zadali zadatak te smo je upitali što kaže o Centru za mlade Čapljina?

Odgovor nas je iznenadio!
Odgovor nas je malo iznenadio, te nismo očekivali da će ovako direktno koncizno te s dozom osobnosti odgovoriti na ovo pitanje što zna o Centru za mlade.

Kako funkcionira OpenAI ChatGPT?

Budući da je OpenAI ChatGPT jezični model temeljen na transformatoru, on obrađuje i razumije unose na prirodnom jeziku putem mehanizama samopažnje. Modeli transformatora postigli su izvanredne rezultate u nizu NLP zadataka, uključujući klasifikaciju teksta, strojno prevođenje i jezično modeliranje.
 
ChatGPT koristi specijalni pristup u obučavanju gdje se najprije uči na velikom skupu podataka kako bi razumio opće obrasce i strukturu jezika. Ovaj prethodno obučeni model se potom može precizno prilagoditi za određene zadatke dodavanjem slojeva i  specifičnih za taj zadatak na vrhu prethodno obučenog modela. 
Za generiranje teksta koji je sličan ljudskom, ChatGPT koristi kombinaciju svog prethodno obučenog znanja i unosa koje prima od korisnika. Prilikom generiranja teksta, model predviđa sljedeću riječ u nizu na temelju riječi koje dolaze prije nje. Kako bi napravio ta predviđanja i proizveo sadržaj koji je logičan i vjerodostojan, oslanja se na svoju prethodnu obuku o strukturi i obrascima jezika.

ŠTO KAŽE O CENTRU ZA MLADE ČAPLJINA?

Pritisnite na sliku kako bi ste je uvećali!

UKOLIKO ŽELITE I SAMI ISPROBATI UMJETNU INTELIGENCIJU TO MOŽETE NA LINKU ISPOD:

https://openai.com/blog/chatgpt

Podjelite ovu objavu putem