Udruga mladih “Čaplja” uspješno održala radionicu “Večer društvenih igara” za mlade u našem gradu!

Udruga mladih “Čaplja” uspješno održala radionicu “Večer društvenih igara” za mlade u našem gradu!

U prostorijama Notis u Čapljini, Udruga Mladih “Čaplja” U sklopu projekta pod nazivom “Mladi za kreativnu i održivu zajednicu” organizirala je uzbudljivu večer društvenih igara za mlade u dobi od 15 do 30 godina. Ovaj događaj, financiran od strane Vijeća Mladih Federacije Bosne i Hercegovine kroz projekt “G(a)rant Mladih”, privukao je brojne sudionike koji su uživali u raznim društvenim igrama i stvaranju nezaboravnih trenutaka.

Mladi iz Čapljine i okolnih područja okupili su se kako bi proveli veče igrajući popularne društvene igre, razvijali svoje socijalne vještine i stvarali nove prijateljstva. Atmosfera u prostoriji bila je ispunjena smijehom, izazovima i ekipnim duhom, dok su se sudionici natjecali u igrama kao što su Monopoly, Uno, Catan i mnoge druge.

Marko Škipina, predsjednik Udruge Mladih “Čaplja”, izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim uspjehom ovog događaja. “Cilj nam je bio omogućiti mladima u našoj zajednici da provedu kvalitetno vrijeme zajedno, razvijajući prijateljstva i komunikacijske vještine kroz igru. Ova inicijativa je uspješno ostvarena, a financijska podrška koju smo dobili od Vijeća Vladih Federacije Bosne i Hercegovine kroz projekt ‘G(a)rant Mladih’ ključna je za uspjeh ovog događaja. Nadamo se da ćemo i ubuduće moći organizirati slične aktivnosti, uključujući i kviz koji će se održati idućeg četvrtka s početkom u 19 sati. Sve informacije o daljnjim događajima bit će objavljene na našem Instagram profilu @umcaplja. Želimo potaknuti mlade da se pridruže i sudjeluju u budućim događajima kako bi nastavili rasti i razvijati se zajedno.”

Projekt “G(a)rant Mladih” predstavlja važan korak prema poticanju aktivnosti za mlade u Bosni i Hercegovini, pružajući podršku projektima koji promoviraju njihov razvoj i doprinose zajednici. Ovaj događaj u Čapljini jasno pokazuje kako takvi projekti mogu pozitivno utjecati na mlade i njihovu zajednicu.

Ovaj susret društvenih igara nije samo pružio zabavu, već i potaknuo suradnju među mladima u Čapljini, dok su zajedno osvajali ploče i kartice. S obzirom na uspjeh ovog događaja, očekuje se da će Udruga Mladih “Čaplja” nastaviti s organizacijom sličnih aktivnosti koje će podržavati mlade i poticati njihov razvoj u budućnosti.

Podjelite ovu objavu putem