Zamijenite vašu 3G karticu za brže iskustvo

Zamijenite vašu 3G karticu za brže iskustvo

U današnjem digitalnom dobu, brz i pouzdan pristup internetu postao je neizostavan dio naše svakodnevne interakcije, posla i zabave. Zato ako još uvijek niste zamijenili vaše stare 3G SIM kartice za nove, 4G kartice koje će unaprijediti vaše iskustvo mobilnog surfanja, učinite to što prije.

Što vam donosi 4G kartica?

Brzina kao prioritet i bolje korisničko iskustvo: Dok 3G mreža možda daje osnovnu povezanost, 4G mreža pruža neusporedivu brzinu i iskustvo korištenja mobilnog interneta. Zamislite učitavanje stranica, gledanje videa ili slanje poruka bez ikakvog čekanja.

To je ono što vam donosi 4G.Putovanje u inostranstvo: Ako planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom operatera u zapadnoj Europi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prijenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korištenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži. Uskoro će se to desiti i u našim matičnim mrežama.

Pouzdanost u pokretu: Jeste li ikada doživjeli prekide signala dok ste bili u pokretu?

S 4G mrežom, to je stvar prošlosti. Bez obzira jeste li na putu do posla ili istražujete nova mjesta, 4G vam pruža neprekidan pristup internetu. Svijet se konstantno mijenja, a tehnologija ne zaostaje. 3G mreže se polako gase širom svijeta. Zamjenom vaše kartice, osiguravate sebi ulaznicu u svijet novih tehnoloških mogućnosti.

Posjetite najbliži HT Eronet centar i zamijenite vašu staru SIM karticu za 1KM.

Podjelite ovu objavu putem