APLIKACIJA ZA PRAĆENJE CIJENA GORIVA FMT Oil – Nužnost u današnje doba

APLIKACIJA ZA PRAĆENJE CIJENA GORIVA FMT Oil – Nužnost u današnje doba

Kako mediji već posljednjih dana pišu o povlačenju aplikacije za praćenje cijena goriva koja je bila objavljena od strane Federalnog ministarstva trgovine izgleda kako nova aplikacija neće još uvijek biti dostupna barem do sada nema nikakvih novih informacija o navedenoj aplikaciji.

Aplikacija Federalnog ministarstva trgovine FMT FBiH oil info na kojoj su građani Federacije BiH mogli pratiti aktualne cijene goriva lansirana je 2019. godine i po mnogima je bila jedan od najkorisnijih projekata nekog od ministarstava.

Međutim, početkom godine, korisnici su počeli primijećivati da aplikacija pada,  a zatim i da je više nema na Google play store sa kojega se mogla besplatno preuzeti. Nakon toga su uklonjeni i serverski podaci s kojom je ta aplikacija komunicirala.

Uskoro je došlo i objašnjenje iz nadležnog ministarstva kojim upravlja ministar Amir Hasičević.

“Prateći korake u digitalizaciji, kao i nove standarde u poslovanju, u fazi smo implementacije novih funkcionalnosti, prebacivanje na nove i brže servere kako bi korisnicima olakšali i omogućili bolje uvid u kretanje cijena naftnih derivata”, priopćeno je 16. siječnja iz FMT-a. – prenosi hercegovina.info

Postoji očekivanje da će biti dostupna u ponedjeljak 19. veljače nova aplikacija kako su naveli iz FMT-a.

Korisnici koji žele pratiti cijene to ipak mogu napraviti preko stranice Nafta.hr iako ne odgovaramo za moguće pogrešne podatke navedene na toj stranici.

Podjelite ovu objavu putem