EUROPROFIL d.o.o. Natječaj za posao / Više izvršitelja

EUROPROFIL d.o.o. Natječaj za posao / Više izvršitelja

Za potrebe društva EUROPROFIL d.o.o. Mostar, Rodoč bb, PROGRESSIMOS Mostar raspisuje natječaj: Za popunu radnog mjesta kako slijedi: Skladištar 3 (tri) izvršitelja Pored općih uvjeta definiranih pravnim propisima, za obavljanje poslova i radnih zadataka ovog radnog mjesta potrebni su i sljedeći specifični uvjeti:

SS društvenog ili tehničkog smjera; Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, Poznanavanje rada na računalu, Odgovornost I preciznost u radu, Sklonost timskom radu.

Mjesto rada: Mostar Ključni poslovi i zadaci radnog mjesta:

Poslovi skladišta, Organiziranje i slaganje roba na skladištu, Utovar i istovar roba, Drugi skladišni i slični poslovi. Drugi poslovi nadležnih nadređenih.

Za naprijed navedeno radno mjesto radni odnos će se zasnovati na neodređeno vrijeme uz probni rad od 6 (šest) mjeseci. Ako ste zainteresirani za dinamičan posao i spremni prihvatiti nove izazove Svoju aplikaciju pošaljite elektronskim putem na mail: [email protected] do 15.3.2024.god.

Uz aplikaciju za ovo radno mjesto obvezno dostavite:
• Naznaku radnog mjesta za koje aplicirate,
• Cv / životopis, koji uključuje i kontakt podatke,
• pregled prethodnih zaposlenja i poslodavaca,ako imate radnog iskustva, Kandidati koji budu pozvani na razgovor trebat će donijeti i predočiti originalne dokaze o stupnju stručne spreme ili ovjerenu kopiju istog.

Nakon provedenog procesa selekcije i odabira kandidata, aplikantima će biti upućena povratna informacija elektronskim putem na dostavljenu mail adresu. Nepotpune i nepravovremeno dostavljene prijave neće se razmatrati.

Podjelite ovu objavu putem