Fantastična atmosfera u dvorani! MNK “Čapljina” ide dalje u play off i borbu za Premijer ligu BiH

Fantastična atmosfera u dvorani! MNK “Čapljina” ide dalje u play off i borbu za Premijer ligu BiH

Napeto je bilo sinoć u Športsko rekreacijskom centru u Čapljini, gdje su se susreli Malonogometni klub Čapljina i Futsal klub Velež iz Mostara. Očekivanja su bila visoka, a atmosfera napeta, jer su obje momčadi željele osigurati daljnji nastup u play-offu za mogući ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Susret je započeo snažnim tempom, s obje ekipe koje su pružale svoj maksimum na terenu. Velež je prvi stvorio priliku za gol i nije dugo trebalo da se ta prilika pretvori u stvarnost. Uzbuđeni navijači Veleža slavili su dok je njihova momčad povela, stavljajući pritisak na Čapljinu.

No, momčad Čapljine nije se predavala. Svojim upornim radom i zajedničkim naporima uspjeli su izjednačiti rezultat, što je donijelo veliko olakšanje navijačima na tribinama.

Drugo poluvrijeme bilo je jednako uzbudljivo kao i prvo, s obje ekipe koje su se borile za svaki centimetar terena. Čapljina je povela nakon preokreta, pokazujući svoju odlučnost da ostvari pobjedu. Međutim, Velež nije bio spreman predati se. Svojom žestokom igrom uspjeli su izjednačiti rezultat, ostavljajući otvorenim pitanje pobjednika do samog kraja utakmice.

Do kraja susreta, niti jedna od ekipa nije uspjela postići odlučujući gol, pa je utakmica završila rezultatom 2:2. Ovaj rezultat značio je da će Malonogometni klub Čapljina osigurati daljnji nastup u play-offu, pružajući im šansu da ostvare svoj san o ulasku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Uz velike mjere osiguranja nije zabilježeno većih incidenata, MUP Hercegovačko-neretvanske županije je osiguravao događaj i sve je prošlo mirno.

Ispod donosimo tablicu:

Izvor: www.nsfbih.ba
Izvor: www.nsfbih.ba

Navijači su napustili sportski centar s osjećajem ponosa zbog hrabre igre njihovih ljubimaca, znajući da ih čeka još uzbudljivih utakmica u nastavku sezone. Sinoćnja utakmica bila je pravi sportski spektakl, koji će se dugo pamtiti među ljubiteljima malonogometa u Čapljini i šire.

Također prenosimo i službeno priopćenje s Facebook stranice MNK “Čapljina”:


Momcima želimo svu sreću u budućim utakmicama i jednako dobre partije pred punim tribinama u Čapljini!

Podjelite ovu objavu putem