[FOTO] Humanitarni kviz ostvario uspjeh: Nabavljene potrepštine i aparati vrijedni 2526 KM za stanovnike Počitelj Brda

[FOTO] Humanitarni kviz ostvario uspjeh: Nabavljene potrepštine i aparati vrijedni 2526 KM za stanovnike Počitelj Brda

U duhu solidarnosti i humanitarne pomoći, udruženja Čaplja i Centar za mlade Čapljina nedavno su organizirali humanitarni kviz koji je prikupio značajna sredstva od 2526 (2140KM + 386KM) KM. Ovaj hvalevrijedan napor rezultirao je uspješnom nabavkom potrepština za osobe koje su nedavno preselile iz kolektivnog smještaja Nerezi, na mjesto Počitelj brdo.

Svi sudionici, donatori zaslužuju veliku zahvalu jer su svojim doprinosima omogućili realizaciju ove humanitarne akcije. Ovaj hvalevrijedan čin zajedništva još jednom je pokazao snagu i ljepotu lokalne zajednice koja brine o svojim sugrađanima u potrebi.

Uz veliko srce i angažman svih sudionika, uspjeli smo prikupiti dovoljno sredstava kako bismo osigurali potrebne potrepštine za ljude koji su do nedavno živjeli u kolektivnom smještaju u naselju Nerezi. Ovim putem želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim pojedincima donatorima i kafiću Craft Caffe!

Posebno bi željeli istaknuti nesebičnu podršku Crvenog križa Čapljina, koji je uvijek spreman pružiti pomoć sugrađanima u nevolji. Također, veliko hvala prijateljima iz udruge mladih “Čaplja”, s kojima već drugu godinu zaredom gradimo pozitivan niz humanitarnih akcija. Zajedničkim naporima prikazujemo da kada se skupimo možemo napraviti pozitivan iskorak u bilo kojem polju.

Ova akcija ne samo da pomaže onima koji su trenutno u potrebi, već također jača veze unutar zajednice i pokazuje koliko možemo postići kada se udružimo u dobroj namjeri. Nadamo se da će ova pozitivna iskustva potaknuti još sličnih akcija u budućnosti, jer zajedno gradimo bolje okruženje za sve.

Još jednom, ogromno hvala svim sudionicima, donatorima i ljudima dobrog srca koji su svojim doprinosom omogućili uspjeh ove humanitarne inicijative. Neka ova priča o zajedništvu i ljubavi prema bližnjima služi kao inspiracija za buduće akcije koje će donositi radost i pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Korisnici pomoći kojima smo donirali stvari su se zahvalili svim onim koji su donirali i onim koji su učestvovali u organizaciji i implementaciji ovog hvale vrijednog događaja.

Link za dokument (pregled računa):
LINK ZA PREGLED DOKUMENATA

Podjelite ovu objavu putem