GTA V prodan u 195 milijuna primjeraka

GTA V prodan u 195 milijuna primjeraka

GTA V je srušio sve rekorde prodaje u zadnjih deset godina, no nije na odmet da provjerimo na kojoj je točno brojci ova popularna igra. Uz te podatke, dobili smo podatke o prodaji i za drugu veliku igru koja nam dolazi od Take Two Interactivea i Rockstara, Red Dead Redemption 2.

Naime, tijekom zadnjega sastanka s ulagačima koji se održao ove sedmice, Take-Two je izvijestio prisutne na sastanku kako se GTA 5 prodao u 195 milijuna primjeraka, što je za 5 milijuna više od prošloga sastanka.

Red Dead je na 61 milijuna, dok se cijeli serijal prodao u preko 86 milijuna primjeraka.

S GTA 6 u razvoju, tvrtka se priprema za potencijalno i najveći izlazak jedne igre ikad. Direktor Take-Two Interactivea Strauss Zelnick napomenuo je kako zna koliko su ljudi uzbuđeni oko igre, i smatra da se to odrazilo i na ostatak GTA igara u serijalu.

Što donosi novi dio Grand Theft Auta ostaje da promatramo, ali zasigurno će postići ogroman rekord u prodaji s obzirom na medijsko očekivanje ove video igrice. Ekonomski gledano ova video igrica će sigurno Rockstar koštati dosta novca no sigurno će opravdati očekivanja!

Podjelite ovu objavu putem