Kako slušati glazbu u pozadini – android aplikacija NewPipe (zamjena za YT Vanced)

Kako slušati glazbu u pozadini – android aplikacija NewPipe (zamjena za YT Vanced)

Prva alternativa YouTube Vancedu je NewPipe. NewPipe je YouTube alternativa otvorenog koda koja ne ovisi o YouTube API-ju. To znači da možete koristiti aplikaciju bez Google Mobile Service i da se ne morate prijaviti na svoj Google račun da biste koristili NewPipe. NewPipe vam omogućuje gledanje videa bez reklama.

Štoviše, možete i lokalno preuzeti videozapise na svoj uređaj. Možete uvesti svoje YouTube pretplate tako da ne morate početi iznova. Jedina mana aplikacije je što nemate opciju prijave, pa nećete moći sinkronizirati povijest gledanja i lajkati ili komentirati videozapise.

NewPipe je nedvojbeno najbolja YouTube Vanced alternativa u ovom trenutku. Za neupućene, NewPipe je besplatni YouTube klijent otvorenog koda koji se ne oslanja na Googleove okvirne biblioteke ili YouTube API. NewPipe možete koristiti bez Google Mobile Services (GMS), što znači da će raditi čak i na Huawei uređajima, pa čak i koristiti aplikaciju bez Google računa.

Osim iskustva bez oglasa, NewPipe možete koristiti za preuzimanje videozapisa na svoj uređaj lokalno, a ne samo unutar aplikacije. Nadalje, imate opciju uvoza svojih pretplata s YouTubea, tako da možete nastaviti tamo gdje ste stali. Ipak, vrijedno je napomenuti da se ne možete prijaviti na svoj Google račun na NewPipeu, a to je svjesna odluka programera da poboljšaju privatnost.

Preuzmite aplikaciju na ovom linku

https://www.youtube.com/watch?v=GfPmzbuAGn4
Podjelite ovu objavu putem