Otkrij nam svoju omiljenu Netflix seriju i reći ćemo ti koji faks trebaš upisati

Otkrij nam svoju omiljenu Netflix seriju i reći ćemo ti koji faks trebaš upisati

Overthink-aš oko upisa studija? Tražiš preporuke, pretražuješ Internet, čitaš horoskop i nadaš se da će ti zvijezde poslati znak? Ako još uvijek ne znaš koji je tvoj faks iz snova, ne brini, imamo rješenje. Reci nam svoju najdražu seriju s Netflixa, a mi ćemo te spojiti s faksom koji je savršen za tebe. Vjeruj nam, mi smo stručnjaci i ne, ova rečenica uopće nije sarkastična prenosi srednja.hr.

Odluka o upisu faksa nije nimalo laka, to će ti potvrditi svi koji su je ikada morali donijeti. Ipak, vrijeme brzo prolazi i maturanti koji se upravo nalaze u posljednjim fazama svog srednjoškolskog puta, morat će je donijeti vrlo brzo.

Bez obzira jesi li među njima ili te do maturantskih dana dijeli još školovanja, nikad nije prerano za pripremiti se. Sigurni smo da ćeš isprobati sve moguće tehnike za pronalazak idealnog faksa, ali mi imamo jednu posve jedinstvenu. Predložit ćemo ti studij i buduću karijeru na temelju tvoje najdraže Netflix serije. Ako te mama pita, to je vrlo stručna i provjerena metoda donošenja važnih odluka o budućnosti.

Netflix možeš dobiti na poklon

Svi koji nemaju svoj Netflix račun, vjerojatno se upravo osjećaju poprilično izostavljeno. Takvih je, vjerujemo, poprilično puno otkad je Netflix ukinuo mogućnost dijeljenja lozinki. Ipak, ne brini, jer imamo rješenje i za taj problem.

A1 Hrvatska upravo ima promociju kojom svim novim i postojećim korisnicima poklanja Osnovni Netflix paket na šest mjeseci. Budući da više nema ni dijeljenja lozinki niti free triala, ovo je trenutno najbolji način za isprobati Netflix.

Sve što trebaš napraviti je aktivirati mobilnu tarifu Savršena+ ili Apsolutna, ili pak internet paket Mega NET ili Giga NET. Nakon toga aktiviraš Netflix ponudu u Moj A1 aplikaciji, u svega par klikova. I to je to, nakon toga uživaš u ogromnoj kolekciji filmova i serija na Netflixu.

Na ovaj način Netflix mogu gledati i oni koji već imaju svoj račun, odluče li prebaciti Netflix uz svoj A1. Prebaciš li se, ne gubiš ni svoju povijest gledanja, preporuke i profile. Uz sve to, svi tvoji računi će postati pregledniji, jer će ti računi za A1 usluge i Netflix sada biti na jednom mjestu. Više o ovoj akciji pročitaj ovdje.

Ako ti je najdraža serija La Casa de Papel, upiši…

…studij Informacijske sigurnosti. La Casa de Papel, poznata i pod engleskim imenom Money Heist, prati grupu kriminalaca koji pokušavaju iznimno složenu pljačku. Grupu predvodi tajnoviti Profesor. Osim sukoba s policijom, ekipa kriminalaca suočava se i s međusobnim sukobima i dramama.

Ako te privlači adrenalin misterija kojeg treba riješiti i lov na kriminalce, za tebe je idealan studij poput Informacijske sigurnosti. Cybersecurity je karijera u kojoj ćeš postati pravi strateg.

Ako ti je najdraža serija The Crown, upiši…

…studij Međunarodnih odnosa i diplomacije. The Crown prati život britanske kraljice Elizabete II. i njene obitelji. Političke intrige, borbe za prevlast i moć, društvene promjene, ali i život britanskih monarha njene su teme.

Voliš li ovu seriju, vjerojatno su ti kompleksni odnosi među državama i njihovim čelnim ljudima jako zanimljivi. Diplomacija je za tebe pravi odabir.

Ako ti je najdraža serija Stranger Things, upiši…

…studij Forenzike. U seriji Stranger Things pratimo avanture skupine djece koja istražuju nestanak svog prijatelja. Ono što počne relativno normalno, završi potpuno paranormalno kad se pojavi Eleven, djevojčica s telekinetičkim moćima. Radnja je smještena u osamdesetima pa serija ima prepoznatljiv ugođaj.

Fanove Stranger Thingsa osvojila je misteriozna zagonetka koju likovi serije pokušavaju riješiti. Zato će karijera u Forenzici, s kojom će istraživati misterije i analizirati dokaze, biti idealan izbor za njih.

Ako ti je najdraža serija The Witcher, upiši…

…studij Etnologije i kulturne antropologije. The Witcher, serija nastala po istoimenom serijalu romana poljskog autora Andrzeja Sapkowskog, smještena je u fiktivnom svijetu i prati avanture profesionalnog lovca na čudovišta, Geralta od Rivije. Posebnost ovog serijala je što su sva čudovišta inspirirana slavenskom mitologijom.

Baš zato bi ljubitelji ove serije mogli uživati na studiju Etnologije i kulturne antropologije, proučavajući kulturu pojedinih naroda, njihove priče, kulturu i običaje.

Ako ti je najdraža serija Emily in Paris, upiši…

…studij Ekonomije, a specijaliziraj se u Marketingu. Serija prati Emily Cooper, Amerikanku koja se iz Chicaga preseli u, pogađaš, Pariz. Emily je stručnjakinja za marketing koja se na svom novom radnom mjestu u Francuskoj susreće s izazovom privikavanja na posve novu kulturu.

Svi koji su uživali u priči o Emily, mogli bi biti odlični u Marketingu. Ovo područje dat će ti priliku da radiš na globalnom tržištu i pokažeš svoju kreativnost.

Ako ti je najdraža serija Manifest, upiši…

…studij Zrakoplovnog inženjerstva i svemirske tehnike. Putnici na letu Montego Air Flight 828 dožive ozbiljnu turbulenciju, ali pravi šok uslijedi kad slete. Tad, naime, doznaju da su u letu proveli više od pet godina, tijekom kojih su ih njihove obitelji proglasile nestalima. U seriji ih pratimo kako se pokušavaju vratiti u normalu i otkriti što im se zapravo dogodilo.

Osim paranormalnog misterija koji nas sve privuče, sam zrakoplov njen je važan element. Zato, ako si ljubitelj ove serije, potencijalno si pravi kandidat za studij Zrakoplovnog inženjerstva. S njim ćeš postati osoba koja je pravi stručnjak za zrakoplove i način na koji oni funkcioniraju, baš kao i neki od likova u seriji Manifest.

Ako ti je najdraža serija Gossip Girl, upiši…

…studij Komunikologije. Gossip Girl prati glamurozan život privilegiranih američkih srednjoškolki koje proživljavaju pravu dramu – misteriozna osoba objavljuje njihove tajne na internetu. Gledamo njihove međusobne izdaje i intrige, usput pokušavajući otkriti tko je njihov tajni pratitelj.

Svijet medija, krizno komuniciranje i upravljanje imidžem u javnosti sve je ono čime se glavni likove serije implicitno bave. Baš bi zato studij Komunikologije bio odličan izbor za sve fanove Tračerice.

Ako ti je najdraža serija Suits, upiši…

…studij Prava. Ovaj izbor je poprilično logičan jer seriji Suits gledamo zaposlenike odvjetničke tvrtke. U prvim sezonama pažnju nam okupira Mike Ross, kriminalac u bijegu koji se zapošljava kao odvjetnik iako nikad nije završio faks.

Svijet pravnih previranja, visokih uloga i drama iz sudnice može postati stvarnost svih koji završe studij Prava i odluče se za odvjetničku karijeru. Ako si ljubitelj Suitsa, možda je to pravi izbor za tebe.

Ako ti je najdraža serija Black Mirror, upiši…

…studij Sociologije. Svaka epizoda serije Black Mirror je priča za sebe, a opet sve dijele poveznicu – istražuju kako tehnologija može budućnost pretvoriti u pravu distopiju. Ljubitelje ove serije očarala je kritička analiza tehnologije koju razvijamo, ali i način na koji prikazuje društvene trendove koji su aktualni.

Sve to, ali i puno više, naučit ćeš na studiju Sociologije. Zvuči li istraživanje ljudskog ponašanja, borbe za moći, predviđanje budućih trendova i rješavanje etičkih dilema kao nešto što te privlači, biraj Sociologiju.

Ako ti je najdraža serija You, upiši…

…studij Komparativne književnosti. O seriji You ne moramo puno pisati. Riječ je o psihološkom trileru nastalom prema romanu autorice Caroline Kepnes. Joe, menadžer u knjižari koji postane opsjednut mladom autoricom romana koju upoznaje.

Književnost je tema koja se kroz seriju stalno provlači, doduše na poprilično suptilan način. Možda je baš Komparativna književnost super studij za tebe… samo nemoj postati nalik Joeu.

Ako ti je najdraža serija Mindhunter, upiši…

…studij Psihologije. Serija Mindhunter je smještena u sedamdesetima, kad je ideja da bismo trebali proučavati psihologiju počinitelja ubojstava bila posve nova. Dva FBI detektiva pokrenu istraživanje – proučavaju serijske ubojice kako bi ih razumjeli, a potom i naučili rješavati druge slučaje ubojstava.

Svi koji su gledajući Mindhuntera i sami pokušavali prodrijeti u um kriminalaca, razumjeti kako razmišljaju i što ih pokreće, zapravo su rođeni psiholozi. Njihov izbor studija je jednostavan, a kasnije se mogu specijalizirati i za kriminalnu psihologiju.

Podjelite ovu objavu putem