Ovo su cijene karata za München, Rim, Veronu i Beograd iz Mostara

Ovo su cijene karata za München, Rim, Veronu i Beograd iz Mostara

Zračna luka Mostar objavila je cijene karata za München, Rim, Veronu i Beograd

Karta za München se kreće od 129 eura u jednom smjeru, za Rim od 89 eura u jednom smjeru, dok se jednosmjerna karta za Veronu može pronaći već od 79 eura.

Letovi na relaciji Mostar-Beograd kreću od travnja, a Bljesak.info doznao je točne datume i satnice letova, kao i cijene karata.
Letovi će biti realizirani ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Polijetanje iz Beograda bit će u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati. Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16:00 sati.

Na ovoj relaciji letjet će zrakoplovi tipa Embraer E175 sa 88 mjesta. Boško Rupić, direktor komercijale i strategija u Air Serbia, oktrio je za Bljesak.info još neke tehničke detalje vezane za ovaj let.

”Letovi su postavljeni sredinom dana, što omogućuje dobru konekciju sa destinacijama u cijeloj Europi – od zapada preko jugoistoka. Očekujemo da će ovdje biti dosta putnika na dirketnoj liniji, ali i onih koji preko Beograda putuju dalje”, dodao je.
”Karte su od jutros dostupne u prodaji. Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura”, istaknuo je Rupić za Bljesak.info.

Podsjetimo kako je danas u Mostaru potpisan ugovor za ostvarenje ove linije, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić poručio je kako će se potruditi da ova linija ne bude samo sezonska, nego da traje kroz cijelu godinu.

Karte za ove gradove službeno su dostupne za rezervaciju, a sve detalje o dostupnosti karata možete pronaći na službenoj stranici zrakoplovne kompanije SkyAlps.
Karte možete pronaći ovdje: https://mostar-airport.ba/

Podjelite ovu objavu putem