Superknjiga stiže u Čapljinu: Iskusite biblijske priče kroz animaciju

Superknjiga stiže u Čapljinu: Iskusite biblijske priče kroz animaciju

U kino dvorani ”Mogorjelo” u Čapljini organizira se projekcija biblijskih priča ”Superknjige” za najmlađe.

Ovu zanimljivu projekciju organizira studio ”Tau” koji djeluje u sklopu Centra za obrazovanje i kulturu ”Akademija” Čapljina.

Projekcija će se održati u subotu, 20. travnja s početkom u 19:00 sati.

Druženje s Gizmom

No, organizatori su mislili na sve. Nakon završetka video projekcije bit će organizirano i nezaboravno druženje s robotom Gizmom.

Superknjiga je animirana serija koja oživljava Bibliju za najmlađe koristeći najnoviju tehnologiju i dizajn.

Producirala ju je organizacija The Christian Broadcasting Network (CBN) godine 1981.

Svaka epizoda Superknjige napravljena je s povijesnom točnošću, koristeći citate iz Biblije, kako bi ispripovijedala te neprolazne biblijske pouke u obliku koji će zainteresirati, oduševiti i očarati najmlađe.

Superknjiga poučava djecu vječnim moralnim istinama i životnim vrijednostima kroz zadivljujuće biblijske avanture dvoje djece koja putuju kroz vrijeme sa svojim prijateljem robotom Gizmom.

Serija prikazana u 100 zemalja

Do danas, serija je prikazivana u preko 100 zemalja i prevedena na 46 jezika, a pogledalo ju je više od pola milijarde ljudi.

Godine 2010. CBN je producirao novo izdanje serije s modernom tehnologijom u suradnji s međunarodno priznatim timom pisaca, producenata, dizajnera, glazbenika i animatora čija dostignuća uključuju Disneyeve crtiće “Mulan”, “Kralj Lavova” i “Ljepotica i Zvijer”.

Ulaz je besplatan!

Podjelite ovu objavu putem