Učenice Srednje škole Čapljina i Osnovne škole Vladimir Pavlović nižu uspjehe!

Učenice Srednje škole Čapljina i Osnovne škole Vladimir Pavlović nižu uspjehe!

Jučer je u Stocu održano Županijsko natjecanje iz matematike, a atmosfera je bila ispunjena entuzijazmom i natjecateljskim duhom. Naša škola s ponosom je poslala četiri talentirana učenika: Mariju Perić, Ninu Mustapić, Lauru Pavlović i Luku Vukanović.

Među ovim iznimno darovitim učenicima posebno se istaknula Marija Perić, osvojivši 3. mjesto u kategoriji 8. razreda. Njezin uspjeh svjedoči o izvanrednom matematičkom umijeću i predanosti u učenju. Čestitamo Mariji na ovom zasluženom uspjehu i ponosni smo na njezin trud i angažman.

Želimo se zahvaliti tvrtki Orange na izvrsnom prijevozu koji nam je omogućio siguran dolazak i sudjelovanje na natjecanju. Njihova podrška omogućila nam je da naši učenici budu prisutni na ovom važnom događaju – kazali su predstavnici OŠ Vladimir Pavlović Čapljina.

Natjecanja poput ovog nisu samo prilika za testiranje znanja, već i za stvaranje trajnih uspomena i iskustava.

Prije nepunih mjesec dana naša Matea Čuljak, učenica II. razreda opće gimnazije Srednje škole Čapljina s federalnog natjecanja iz matematike donijela je drugo mjesto Srednjoj školi Čapljina.

Naša Matea tu nije stala, dapače, nastavila je dalje i donijela Srednjoj školi Čapljina još jednu medalju još sjajnijeg sjaja.

Na danas održanom županijskom natjecanju učenika srednjih škola iz fizike održanom na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti sveučilišta u Mostaru naša Matea Čuljak osvojila je prvo mjesto!

“Čestitamo našoj učenici i njenoj profesorici Ivani Džebi!”, poručeno je iz Srednje škole Čapljina.

Foto: Udruga matematičara Ruđer Bošković
Podjelite ovu objavu putem