Ugovorena završna faza projekta implementacije 4G/4G+ mreže – HT Eronet

Ugovorena završna faza projekta implementacije 4G/4G+ mreže – HT Eronet

Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević, priopćeno je iz HT Mostar.

HT Mostar i Ericsson Nikola Tesla potpisali su danas u Mostaru nove ugovore vrijedne više od 14,5 milijuna KM za nadogradnju i proširenje LTE RAN mreže te proširenje transmisijske mreže ovog operatora, kojima se nastavlja višegodišnja uspješna suradnja dviju kompanija. Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević, priopćeno je iz HT Mostar. ”S našim dugogodišnjim pouzdanim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom ugovorili smo završnu fazu projekta implementacije 4G/4G+ mobilne mreže, poštujući najviše sigurnosne standarde. Temeljem ovih ugovora povećat ćemo pokrivenost i kapacitete te našim korisnicima pružiti veće brzine i bolje korisničko iskustvo na putu prema 5G. Kao predvodnik digitalizacije u Bosni i Hercegovini nastavljamo ići ukorak s razvojem i ulaganjem u učinkovitu mobilnu infrastrukturu najviših performansi i kvalitete. Time stvaramo preduvjete za daljnju digitalnu transformaciju našeg društva i gospodarstva”, rekao je Vilim Primorac.

”Zahvaljujem našem partneru na ukazanom povjerenju u nastavku uspješne dugogodišnje suradnje u proširenju i izgradnji mobilne mreže HT-a Mostar. Najnovija tehnološka rješenja koja će zajedničkim timskim radom implementirati stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar doprinijet će kvaliteti usluga u mobilnoj mreži našeg kupca, kao i zadovoljstvu korisnika. Potpisivanjem dodatno osnažujemo naše partnerstvo koje je utemeljeno na tehnološkom liderstvu i visokoj kvaliteti isporuka”, rekla je Gordana Kovačević.

Podjelite ovu objavu putem