Užitak na dva kotača: “Bike weekend Čapljina” donosi dva dana uživanja u bicikliranju i prirodnim ljepotama čapljinskog kraja

Užitak na dva kotača: “Bike weekend Čapljina” donosi dva dana uživanja u bicikliranju i prirodnim ljepotama čapljinskog kraja

Biciklistički klub Čapljina s ponosom najavljiva nešto novo u našem gradu.

Riječ je o događaju “Bike weekend Čapljina” koji će zaljubljenicima u biciklizam i turizam kroz dva dana priuštiti jedinstveno zadovoljstvo uživanja u bicikliranja, svježem zraku, netaknutoj prirodi, povijesnim znamenitostima, natjecanju ali i u otkrivanju drugi ljepota naše Čapljine

Biciklističko druženje će se održavati dva dana, 20. i 21. travnja.

Prvi dan

Prvog dana biciklističkog druženja u subotu, 20. travnja održat će se V. Čapljinska biciklijada.

Čapljinska biciklijada je tradicionalna biciklistička rekreativna vožnja cikloturističkog karaktera u dužini cca 20 km koja prolazi najatraktivnijim lokacijama čapljinske općine.

V. Čapljinska biciklijada započeti će u 11 sati na Trgu hrvatske slobode u Čapljini a za cilj ima Park prirode Hutovo Blato.

Drugi dan

Drugog dana biciklističkog druženja u nedjelju, 21. travnja održat će se biciklistička utrka “XCM Cesta Sunca” s početkom u 11 sati.

“XCM Cesta Sunca” je biciklističko-brdska maraton utrka Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u dužini 50 km rutom Dračevo-Brštanica- Svitava-Prebilovci-Karaotok gdje svojim najvećim dijelom prolazi 125 godina starom Cestom Sunca oživljavajući davno uspavanu ljepoticu, povezujući je s Ćirinom trasom, arheološkim nalazištem Desilo i Parkom prirode Hutovo Blato.

Biciklistička utrka “XCM Cesta Sunca” će tako u naš grad dovesti najbolje natjecatelje iz BiH.

Druženje nakon biciklističkog programa

Nakon oba dana bicikliranja organizatori su pripremili i prigodan ručak i okrjepu.

Prigodni ručak uz druženje održat će se u Karaotoku koji će biti upriličen od 15 sati za sve sudionike.

Dodatne informacije

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije vezane za ovaj interesantni događaj u našem gradu, možete se javiti na brojeve mobitela:

063/404 300
063/383 256

kao i putem e-mail adrese:

[email protected]

Vjerujemo da ćemo svi zajedno uživati u ovom prelijepom događaju koji će dodatno uljepšati proljetno vrijeme u našoj u Čapljini.

Podjelite ovu objavu putem