VAŽNA OBAVIJEST – Saopćenje za javnost

VAŽNA OBAVIJEST – Saopćenje za javnost

Poštovani članovi Centra za mlade Čapljina,

S radošću vam javljamo da smo ostvarili partnerstvo s Microsoftom, koji nam je ustupio Nonprofit Office 365 paket. Od danas ćemo koristiti ovaj paket za upravljanje i dijeljenje datoteka na našoj web stranici.

Nonprofit Office 365 paket omogućuje nam pristup širokom spektru alata i usluga koje će unaprijediti našu produktivnost i olakšati suradnju unutar Centra za mlade. Sada ćemo imati pristup naprednim alatima za uređivanje dokumenata, stvaranje tablica, vođenje projekata i mnogo više, sve to u oblaku.

Ovaj korak nam omogućava da efikasnije upravljamo i organiziramo naše datoteke, olakšavajući njihov pristup i dijeljenje među zaposlenicima i volonterima. Također će nam pomoći u boljoj komunikaciji s našim korisnicima putem elektroničke pošte i drugih alata za komunikaciju koje nudi Office 365 paket.

Vjerujemo da će nam ovaj novi alat pomoći da još kvalitetnije obavljamo našu misiju i ostvarujemo naše ciljeve.

Drago nam je da su iz Microsofta prepoznali “Centar za mlade Čapljina” kao pouzdanu neprofitnu, nevladinu organizaciju koja može doprinijeti razvoju mladih, te općenito omogućiti bolje okruženje na području Grada Čapljine.

Naš službeni mail ostaje:
[email protected]

Podjelite ovu objavu putem