YouTube ReVanced – mod za YouTube kako ga preuzeti?

YouTube ReVanced – mod za YouTube kako ga preuzeti?

ReVanced je mod za YouTube i poboljšava ga u svakom smislu

https://youtu.be/GPxWpF6sHnI
Pogledajte video kako preuzeti i instalirati YouTube ReVanced

YouTube ReVanced vam nudi:

Blokiranje oglasa: YouTube ReVanced blokira sve oglase na aplikaciji, uključujući natpise, video oglase i sponzorirani sadržaj.

Pozadinska reprodukcija: S YouTube Revanced-om možete nastaviti reproducirati zvuk iz videa čak i nakon što zatvorite aplikaciju ili zaključate zaslon.

Preuzimanje videozapisa: Možete preuzeti videozapise na svoj uređaj radi izvanmrežnog gledanja, tako da ih možete gledati bez internetske veze.Način slike u slici: Ova značajka omogućuje vam nastavak gledanja videa u malom prozoru dok koristite druge aplikacije na svom uređaju.

Opcije prilagodbe: YouTube ReVanced nudi niz mogućnosti prilagodbe, uključujući promjenu teme, sheme boja i drugih vizualnih elemenata aplikacije.

Override video razlučivost: Ovom značajkom možete prisiliti YouTube ReVanced da reproducira videozapise s određenom rezolucijom, čak i ako je tvorac videa postavio nižu kvalitetu.

Kontrole prstom: Možete koristiti klizne geste za kontrolu svjetline i volumena videa koji gledate.Auto-replay: Ova značajka automatski reproducira videozapis nakon što je gotov, bez potrebe da kliknete gumb za ponavljanje.

Prijedlozi za jednokratnu upotrebu: Možete onemogućiti video prijedloge na početnom zaslonu i u preporučenom video odjeljku, tako da možete gledati videozapise koje želite bez ometanja drugog sadržaja.

Nema potrebe za Google Play uslugama: YouTube ReVanced radi na uređajima koji nemaju instalirane Google Play usluge, čineći to popularnim izborom za korisnike koji više ne žele koristiti Googleove usluge ili su “rootovali” svoje Android uređaje.

Sponsor Block jedinstvena je značajka YouTube Revanced koja omogućuje korisnicima da preskoče prošli sponzorirani sadržaj u videozapisima. Kada se aktivira, Sponsor Block koristi podatke vođene u zajednici za otkrivanje i preskakanje prošlih dijelova videa koji sadrže sponzorstva ili reklame

Napomena:

YouTube ReVanced nije u vlasništvu Centra za mlade Čapljina, preuzimajte i korištenje istoimene aplikacije je vlastiti rizik!

Podjelite ovu objavu putem