Forum mladih – Sjeverna Makedonija od 3.7.2023 do 7.7.2023

Forum mladih – Sjeverna Makedonija od 3.7.2023 do 7.7.2023

Dragi mladi,

Udruga građana Centar za mlade Čapljina ima veliko zadovoljstvo pozvati vas na nezaboravno putovanje u Sjevernu Makedoniju! Ovo je prilika koju ne želite propustiti, jer su udruženja građana iz Sarajeva (forumZFD, RYCO i GIZ) osigurali sve troškove puta, boravka, hrane i pića za sve mlade osobe od 16 do 25 godina.

Datum putovanja je od 3.7. do 7.7.2023., te će biti ispunjen nevjerojatnim iskustvima i avanturama. Sjeverna Makedonija je zemlja bogate kulture, povijesti i ljepote, koja će vas očarati svojim prekrasnim krajolicima i gostoljubivim ljudima.

Program putovanja uključuje sudjelovanje u aktivnostima koje će vam omogućiti upoznavanje s mladima iz Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije. Imat ćete priliku istražiti prekrasne gradove, upoznati se s njihovom kuhinjom i tradicijom te sudjelovati u edukativnim radionicama.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se za ovo putovanje. Za detaljnije informacije i prijavu, se javite putem e-pošte ili telefona. Imajte na umu da su broj mjesta ograničen na jednu osobu (1), stoga požurite s prijavom kako biste osigurali svoje mjesto na ovom uzbudljivom putovanju.

Vjerujemo da će ovo putovanje biti nezaboravno iskustvo koje će vam pružiti priliku za upoznavanje novih ljudi, stjecanje novih vještina i otkrivanje nove kulture. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom istraživanju te novim poznanstvima!

PRIJAVE MOGUĆE DO 12.6.2023. god

Kontakt za više informacija: [email protected]

Podjelite ovu objavu putem
loader-image

Čapljina, BA


5:14 pm,

Jul 20, 2024


temperature icon35°C

scattered clouds


Humidity


37 %Pressure


1007 mbWind


17 Km/h


Wind Gust Wind Gust:


19 Km/hClouds Clouds:

25%Visibility Visibility:

0 km


Sunrise Sunrise:

5:27 am

Sunset Sunset:

8:23 pm

Social Links